fredag 17 september 2010

Vart tog tiden vägen?

Det är redan september, känns helt galet, fattar verkligen inte att tiden kan gå så fort...

Bebis har hunnit bli åtta månader, lilla gubben. Det händer mycket nu, sitter stadigt, kryper/krälar fort som rackarns. Försöker ställa sig upp, allt är jätte spännande att pilla på, lampor, datorer och sladdar ligger på topp.
Favorit leksaken är röda brandbilen han fick av morfar. Pekboken i plast ligger också riktigt bra till, han kan sitta och vända på den hur länge som helst.

Bästa maten är utan tvekan spaghetti och köttttfärsås. När någon nyser är det hysteriskt roligt. Vita kaninerna är fortfarande det bästa sömnmedlet ever, tar oftast fem minuter så sussar han sött. Fortfarande ingen tand, tandlös och skallig :) Men nog börjar det växa till sig lite på huvudet, några fjun iaf.
Sover duktigt på nätterna klockan sju är det god natt och sex halv sju så är det god morgon, väckarklocka behövs inte längre på köpmansgränd.

Jag har börjat jobba igen, jösses vilken ångest det var söndagen innan. Värsta söndagsångesten någonsin. Men det gick över förväntan, var riktigt skönt att komma tillbaka till jobbet. rena semestern faktiskt :) Ringde inte ens hem och kollade läget en enda gång, riktigt imponerad!

Nedräkningen till smester har börjat, lite mindre än tre veckor kvar. Har knappt hunnit längta men nu har tax free katalogen ramlat in och pass är fixat till Loppan så nu börjar det kännas på riktigt! Ska bli skönt! Hmm nu är det bara bikiniformen som måste fixas, tre veckor kan bli kämpigt... Finns det vass på Mallis?

Nytt allergitest har vi gjort på Jack den här gången var det kåvepenin som stog på menyn, tack och lov så gick det bra och ingen reaktion förutom lite magont så det var skönt.
Nu väntar vi bara på att mjölken och äggen ska gå bra också! Pricktest nästa vecka, håller tummarna!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar