torsdag 28 oktober 2010

Semester!






Så där ja, hemma igen, vardag och rutiner... Var riktigt skönt att vara borta, små lopporna skötte sig exemplariskt! Flyga gick riktigt bra och havet var en riktigt hit. Lite otur med vädret hade vi men det är väl inte så mycket att göra åt det... Vi fick iaf bada i havet och lapa sol några dagar. Blir nog definitivt en repris nästa år, tänkte försöka få med mormor och morfar som lite barnvakt :)

Har hunnit varit på kurs i Norrköping, första natten utan Loppan, gick bra. Längtade lite efter mina prinsar men som tur var så var det fullspäckat schema så dagarna gick fort.

Liten sjukstuga har vi, snor som inte vill ge med sig men jag hoppas att det ska vara klart med allt detta snorande och snörvlande snart, för oss alla.

På lördag ska vi på begravning, riktigt tungt. finaste lilla Pernilla dog när vi var borta. Hann inte dit och träffa henne, känns jobbigt. Vi träffades på bb hon och jag. Tänker så på hennes familj, alla barnen och Roine! Livet är inte rättvist, man ska vara tacksam för de och det man har... Skönt att hon slipper ha ont och lida mer, men ändå usch skitsjukdom.

Loppan röjer på, äter som en häst och har fått en ny fetisch för dörrar. det bästa som finns. Slår till på att sova hela nätterna ibland men oftast så tycker han att han ska vakna någon gång vid fyra och ha tappat bort nappen. Sälkrypandet hänger kvar, men mer och mer så vill han upp och gå, hålla i fingrarna på oss och spatsera omkring.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar